Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

online póker

free counters

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Rovatok

Utolsó kommentek

  • Manowar.hu: Ha már MANOWAR, akkor manowar.hu Pl. van - A magyar "Apa" - Eric Adams interjú: manowar.hu/hirek/2... (2010.11.23. 14:28) Manowar - Father
  • wyush: Egy pár javítás :) Gene Simmons d-nélkül :) és a frontember pedig Paul Stanley :) és az együttes 1... (2010.06.06. 15:09) KISS, Budapest 2010. május 28.
  • palostrend: Aranyos hallgatóink és rajongóink! Örömest tudatjuk, hogy a Rise Against – Prayer of the Refugee... (2010.06.02. 09:45) Izraeli terror
  • Léhüllő: Ez egy kurvajó játék. kicsit Devil may cray, kicsit Kingdom Hearts, de azokkal ellentétben a poéno... (2009.12.03. 12:41) Brütal Legend
  • GROF27: Szia tetszik a blogod :) ha szeretnél társulni grof27.blogspot.com ott az űzifal firkants :) csumi (2009.11.02. 17:27) Betiltott Reklámfilm ( Pamela Anderson)
  • Utolsó 20

Szavazz a Baloldalra a következők miatt:

2010.03.25. 22:14 - hunterx

 

Lendvai Ildikó szerint "barna felhők gyülekeznek Magyarország egén", ezért a választás tétje ma nagyobb mint bármikor, a tét az ország sorsa, további boldogulása.

 

Egy komment a fenti cikkre: 

 

[julianus] [2010.márc.25. 20:54]

 

 

Kedves Lendvai Ildikó! Nyugodjon meg, én a baloldalra fogok szavazni! Hogy miért??

- mert szeretem hallgatni a milliárdosok szájából az Internacionálét.
- mert szeretem látni a kábítószeres b...ik felvonulását az Andrássy úton és elítélek minden szélsőséget.
- mert a komplett Terézvárosi és Erzsébetvárosi frakció előzetesben van.
- mert a volt pénzügyminiszter fiai védelmi pénzt szednek.
- mert szeretem, amikor szemeket lőnek ki állami ünnepségeken.
- mert jó, hogy az In-kal Security megmotoz, miközben a családommal sétálok a Múzeum kőrúton március 15.-én. Dúdolva: „ In-kal securyti, In-kal - Israel!”
- mert rajtunk röhög Európa és elhatárolódik tőlünk már Románia és Bulgária is.
- mert szegény Soros Gyuri bácsit már csak mi fogadjuk be, pedig ő mindent megtett az egyetlen hazai tulajdonú OTP bank összeomlásáért.
- mert hiteles előttem (LI) Bajnai György (OFF-SHORE) Gordon, aki szerint úgy igazságos, hogy fájjon mindenkinek, csak nekik ne.
- mert Bajnai mindent megtett azért, hogy a libatenyésztők megkapják jogos követelésüket, a hizlalt libák árát.
- mert Bajnai csak 8 cégét szüntette meg felszámolással, vagy végelszámolással
- mert az állami nagyvállalatok vezetői megérdemelten kapják fizetésüket,
Például:
A Nemzeti Vagyon Kezelő igazgatója havi 3,5 millió munkabért, + évi 33,6 millió prémiumot, + 3 - 5 havi bért jutalmul, a „sikeres privatizációkért”

a MÁV Zrt vezérigazgatója havi 3,42 millió munkabért+ 32,8 millió éves prémiumot + 3-5 havi bért jutalmul, a vasút szétveréséért, a MÁV székház eladásáért és az eladási árral megegyező bérleti díjat fizet másik helyen! A MÁV Kórházak sikeres privatizációjáért (az a vezérigazgató, aki még ily nagy „vasutas” múlttal a háta mögött azon gondolkozik, hogy „… a kerék forog-e, avagy a sínt rángatják a vasút alatt?”)

Magyar Posta vezérigazgatója havi 2,54 millió munkabért + éves prémium 24,7 millió + 5 havi bért jutalmul, stb. A sikeres Postapalota eladása, majd ugyancsak az éves bérleti díj fizetése okán!

- mert végre vannak jogai szegény bodzaszedő roma honfitársaimnak és büntetlenül ölhetnek, rabolhatnak, sikkaszthatnak, hazudhatnak, rasszistázhatnak,

- mert valaki végre elítéli a csúnya agresszív Magyar Gárdát, akik eddig semmi törvénybe ütközőt nem tettek ugyan, de volt pofájuk elmenni saját költségükön az arra rászorulóknak fát vágni, tüzelőt behordani, sőt még bevásárolni is!
- mert a TV Székházat olyan jól adták el, hogy egy kanadai cég kereshetett rajta két milliárdot.
- mert a völgyhidat úgy építették méreg drágán, hogy nem is kellett volna az utat a magasba emelni.
- mert a M6-os úton sikerül alagutat építeni az alig néhány méter magas löszfalba.
- mert a makói gázmezőket sikeresen eladták kanadai kitermelésre, csupán 12 % „bányajogot” - ot kap hazánk belőle (a feltárt és tulajdonunkat képező gázmennyiség a „legextrémebb felhasználás esetén is, 60 évre fedezné Magyarország gázigényét, orosz, ukrán, mindenféle import nélkül!) Ezen szerződés megkötéséért biztosan sok pénz folyt a Magyar Államkincstárba, avagy a pártkasszákba, zsebekbe, rokonokéba, komákéba, stb. (Fleto kiment a nagytestvérhez, szerződést kötött(hogy milyet azt nem tudhassuk ugyi, mert 80 évre titkosították)
- mert szeretem, amikor romlik a forint, és egy élet munkáját órák alatt a BANK elviszi a fejem felől,
- mert tényleg nem emelték, a gáz árát,újsághír: „Sem a hazai energia hivatal, sem pedig a kormány nem tud beleszólni a gázárképzésbe, de a maximumot a törvény meghatározza. Bajnai nem vált le senkit !” épp ma közölte a MEH, hogy 10,1% április 1.től!
- mert nem hazudtak éjjel-nappal, vagy én tudom rosszul?
- mert tényleg nem vezették be a vizitdíjat és a kórházi napidíjat. (mert mindent elkövettek azért, hogy ne legyen vizitdíj, de kóka eltárs legyárthatta és eladhatta a sok vizitdíjautomatát ami a népszavazás után ment a kukába a miiliárdok meg kóka eltárs helikopterébe!
- mert a 4-es Metro 190 milliárd helyett 600 milliárdból sem épül meg? (nem a mienk lesz a legdrágább Metró a világon?)
- mert a magyar honvédelmi miniszter „atomrészegen” szónokolt a Gripenek átadásán, TV közvetítéssel,
- mert végre van digitális tábla néhány iskolában, sőt, néhány iskolában még angol WC is van.
- mert az orvosaink már szerte Európában gyógyítanak, itthon pedig,… hadd hulljon a férgese!
- mert dübörög a gazdaság és ugrik a pannon puma, meg az EGF,
- mert a Magyar Parlament tagjai szinte olvasatlanul, és szolgalelkűen ratifikálták elsőként a gyalázatos, nemzetellenes, Lisszaboni Szerződést, amely az Európai Csendőri Erő (European Gendarmerie Force) széleskörű be-vethetőségének jogalapját teremtette meg,
- mert kiszolgáltatták hazánkat az idegen katonai beavatkozásnak, (A jövőben egy szociális nyugtalanság vagy nagy tiltakozások, demonstrációk, tüntetések esetén büntetlenül lövethet EGF a tömegbe!)
- mert olyan szabad országban élünk ahol bárkinek, még az ex miniszterelnöknek, Gyurcsány Ferencnek is lehet több mint 50 cégben érdekeltsége, tulajdona, és mellette nem vette fel miniszterelnöki fizetését.
- mert a munkaerőhiány miatt a BKV vezérnek 21 mellékállást kell betöltenie,
- mert semminek nincs felelőse és szabad a rablás, zsarolás, a mutyizás, zsebszerződésdi,
- mert a Közraktár utcai bálna épületet off-shore cég építheti. Nem ám egy magyar cég, hová gondolsz, Waze!
- mert eladják külföldi cégeknek a közműveinket és kiárusítják a vízvagyont is.
- mert drága pénzen terveztek nekünk kormány negyedet.
- mert Bajnai Li Gordon minden pártnak betekintést enged a pénzügyekbe, de a nemdemokratikus rasszistafasisztasovinisztanacionalistanácinyilas Jobbikot nem engedi belenézni, mert még meglátna valamit!

Kérlek szépen, légyszi, légyszi, légyszi! Szavazz Te is a baloldalra, (ha tetszik, amit itt olvastál!)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamnight.blog.hu/api/trackback/id/tr861869087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása