Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

online póker

free counters

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Rovatok

Utolsó kommentek

  • Manowar.hu: Ha már MANOWAR, akkor manowar.hu Pl. van - A magyar "Apa" - Eric Adams interjú: manowar.hu/hirek/2... (2010.11.23. 14:28) Manowar - Father
  • wyush: Egy pár javítás :) Gene Simmons d-nélkül :) és a frontember pedig Paul Stanley :) és az együttes 1... (2010.06.06. 15:09) KISS, Budapest 2010. május 28.
  • palostrend: Aranyos hallgatóink és rajongóink! Örömest tudatjuk, hogy a Rise Against – Prayer of the Refugee... (2010.06.02. 09:45) Izraeli terror
  • Léhüllő: Ez egy kurvajó játék. kicsit Devil may cray, kicsit Kingdom Hearts, de azokkal ellentétben a poéno... (2009.12.03. 12:41) Brütal Legend
  • GROF27: Szia tetszik a blogod :) ha szeretnél társulni grof27.blogspot.com ott az űzifal firkants :) csumi (2009.11.02. 17:27) Betiltott Reklámfilm ( Pamela Anderson)
  • Utolsó 20

Polgár Krisztina is játszik az első magyar vetkőzős pókerversenyen

2010.08.18. 14:52 - hunterx



Polgár Krisztina is játszik az első magyar vetkőzős pókerversenyenStrip póker verseny már volt Magyarországon többször is, ez viszont azt jelentette, hogy volt pár strip táncos az egyik kis budapesti klubban és ha a játékosok közül valakinek pókere vagy nagyobb lappja lett, akkor a táncosok egy kis tánc kíséretében levette, illetve levetette a játékossal egy amúgy sem túl sokat fedő ruhadarabját (a bugyi levétele volt persze az egyik legizgalmasabb, ráadásul nem volt megadva, hogy mivel kell leszedni…).

A mostani verseny abban fog különbözni, hogy most a játékosok fognak vetkőzni. A szabályok szerint ugyanis mindenki 10.000 zsetont kap, amely ha elfogy, akkor egy ruhadarabot levéve újra vásárolhatja magát. Persze azt nem lehet megtenni, hogy valaki szkafanderben és hatvan réteg ruhában érkezik, meg van adva, hogy mennyi ruhadarab lehet egy játékoson és ez a nőkre is igaz persze. A verseny további érdekessége, hogy Polgár Krisztina is ott lesz ezen, amiről egy bulvár lapnak adott rövid interjújában azt mondta, hogy "Bízom a tudásomban annyira, hogy remélem, nem kerül sor a vetkőzésre. Persze ettől függetlenül kerülhetek én is olyan helyzetbe, hogy elveszítem a kapott 10 ezer zsetont – mondta Polgár Krisztina, akit azért nem riaszt vissza egy kis vetkőzés a játéktól. – Nyolc éve dolgozom modellként, nem hoz zavarba, ha férfiak előtt kell levetkőznöm, persze a pókerasztalnál ülve még sohasem csináltam, de azt gondolom, hogy a férfiak jobban izgulnak majd emiatt. Egyrészről azért, mert egyetlen pillanat alatt zavarba lehet hozni az erősebb nemet, még csak vetkőzni sem kell hozzá, elég egy kedves mosoly. Másrészről pedig, őket sokkal inkább feszélyezi, ha csinos hölgyek előtt kell megmutatni az idomaikat".

A vetkőzés esetleg azért lesz izgalmas, mert a versenynek nagy tétje van. A győztes ugyanis egy Budapest Poker Open beülőt nyer majd, ami valószínűleg 400.000 forintos nyereményt jelent. Ezért már megéri rebuyolni nem?

Nem mondhatnánk, hogy mindenben egyetértünk a szépséges királynővel, de azért nagyon várjuk a versenyt és azt, hogy lássuk, hogy is vetkőzik egy szépségkirálynő, mindenesetre mindenkit kérünk, hogy egy mobilt csempésszen be a versenyre és küldjön nekünk képeket, hogy azok is lássanak szépet akik nem tudnak ott lenni.

 

Kezdő pókeresek figyelem. 50$ kezdőtőke.

Rengeteg segítség, lecke, tanács.

Próbáld ki ingyenesen mire vagy képes.

Nincs kockázat.

 

Én is itt regisztáltam:

Pokerstratégia


Sok szerencsét mindenkinek:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamnight.blog.hu/api/trackback/id/tr862230734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása